Ga naar de inhoud
img-0
Inhoud bewerken

Productcategorieën

Retourneren | Informatie

Betalen | Levertijden | Verzending & Bezorging | Retourneren | Klachten

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat een product niet volledig voldoet aan uw verwachtingen of bijv. niet de correcte maat heeft. In dat geval bieden wij de mogelijkheid uw aankoop binnen 14 dagen retour te zenden. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@www.thaly.nl.

Houdt u bij retourneren rekening met het volgende:
Gelieve de producten in de originele verpakking retour te zenden.
Reeds geopende/aangebroken dispensers van o.a. handschoenen of oordoppen kunnen niet geretourneerd worden.
Gebruikte oordoppen, helmen, petten, stofmasker en volgelaatsmaskers kunnen i.v.m. de hygiëne niet worden geretourneerd.
Bedrukte kleding of helmen kunnen niet worden geretourneerd.

Voorwaarden:
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier zoals te vinden onder de algemene voorwaarden.

Thaly vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Thaly in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Thaly aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Thaly gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Thaly de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Onze voordelen

Waarom Thaly.nl ?

  • Totaalleverancier van PBM Wij zijn gespecialiseerd als leverancier van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM), inclusief bedrijfskleding, arm- en handbescherming, hoofdbescherming, gehoorbescherming, ademhalingsbescherming, oog- en gelaatsbescherming, en been- en voetbescherming.
  • Uitgebreide informatie Op onze website, www.thaly.nl, bieden wij gedetailleerde informatie over al onze PBM. Dit stelt u in staat weloverwogen keuzes te maken op basis van uw specifieke behoeften en vereisten.
  • Online bestelgemak Wij streven naar een eenvoudig bestelproces op onze website, waardoor u snel en moeiteloos toegang krijgt tot de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Volledig assortiment Onze website toont een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen. Hier kunt u al uw benodigdheden op één plek vinden, waardoor het eenvoudig wordt om te voldoen aan al uw PBM-behoeften.
  • Persoonlijk advies Wij staan klaar om u persoonlijk advies te geven over onze service. Onze betrokkenheid bij uw persoonlijke veiligheid blijkt uit onze bereidheid om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes.
  • Bescherming voor lichaam en zintuigen Thaly.nl zet zich in voor uw persoonlijke veiligheid door een breed scala aan PBM aan te bieden, waardoor we voldoen aan diverse beschermingsbehoeften.